Internetløsninger
for fremtiden

Avanserte systemer, enkle å bruke

Nettsider

Trenger din bedrift eller organisasjon nye eller oppdaterte nettsider som er i samsvar med moderne webdesign og som selger organisasjonen og produkter/tjenester på en god måte? Er bedriftens websider mobiltilpassede slik at de kan benyttes av brukere via sin mobiltelefon eller nettbrett?

ByteSize AS har lang erfaring med design, utarbeidelse og drift av websider for en lang rekke bedrifter og organisasjoner.  Våre løsninger er svært brukervennlige, oversiktlige, mobiltilpassede, fleksible og kundeorientert, og spenner over alt fra enkle sider til svært komplekse løsninger.  Dette inkluderer landingssider for salgskampanjer, nettløsninger osv.  Om ønskelig, kan kundene selv redigere og oppdatere sine sider etter som kavene endrer seg.  Vårt hovedverktøy er verdens mest brukte publiseringsløsning, WordPress, men veldig mange av nettsidene vi leverer inneholder tilpasninger og/eller utvidelser i en eller annen form.

Mange kunder ønsker tilpassede løsninger som eksempelvis spesiell funksjonalitet, nettbutikk, integrasjon mot andre systemer og lignende.  Dette er ByteSize AS spesialister på gjennom våre utviklingstjenester – se egen beskrivelse.

Interessert? (Alt er uforpliktende)


Ta kontakt for mer informasjon.
post@bytesize.no

+47 40 20 25 80

Bekkedokk 3, 3611 KongsbergCopyright © 2002-2022 Bytesize AS